جشنواره غذاي سالم در سراب برگزار شد

مدير شبكه بهداشت و درمان شهرستان سراب ، ترغيب خانواده‌ها به استفاده از غذاي سالم و بهداشتي و پرهيز از غذاهاي آماده و فست فود را از اهداف برگزاري اين جشنواره عنوان كرد.
سيد ابراهيم خليل بايرامي افزود : استفاده از محصولات كشاورزي و ارگانيك براي پيشگيري از بيماري ديابت و نقش تغذيه سالم در سلامت خانواده و جامعه مهمترين پيام اين جشنواره است .
وي اظهار كرد :مصرف انواع سبزيجات و ميوه‌جات به دليل داشتن خواص بسيار بالاي آنتي‌اكسيداني با كاهش راديكال‌هاي آزاد در بدن، در جلوگيري از انواع بيماريها و خصوصا ديابت موثر است .
مدير شبكه بهداشت و درمان سراب با اشاره به اينكه مصرف نمك در مواد غذايي براي سلامت دستگاه گوارش خطرساز است، افزود: تحقيقات علمي نشان داده كه مصرف بيش از اندازه نمك سبب بروز سرطان معده شده و اين بيماري در افرادي كه روزانه بين 12 تا 15 گرم مصرف نمك دارند به چندين برابر مي‌‌رسد.
دراين جشنواره، تعداد 40 نفرآشپز با 85 مدل غذا وشيريني شركت كرده بودند كه با راي هيئت داوران از 4 نفر از آشپزاني كه معيارهاي غذاي سالم را رعايت كرده بودند با اهداي لوح و جوايزتجليل شد .
7224/3093/518

انتهای پیام /*

برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «جشنواره غذاي سالم در سراب برگزار شد» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( ایرنا ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-10625) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
برچسب ها : جشنواره برگزار
منبع : ایرنا

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات