كاشت 14 هكتاري تره فرنگي در تهران

حسين رضا يوسف وند روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بذر گياه تره فرنگي در نيمه دوم اسفند در خزانه كاشته و در اوايل تيرماه به زمين اصلي انتقال مي يابد.
وي ادامه داد: تاريخ برداشت اين محصول بصورت دستي در نيمه دوم مهرماه انجام مي شود كه بطور متوسط 50 تن در هكتار اين محصول در اراضي كشاورزي برداشت مي شود.
يوسف وند، قيمت فروش تره فرنگي در مزرعه را از كيلويي 10 هزار ريال تا 30 هزار ريال اعلام كرد.
وي خاطرنشان كرد: شهرستان تهران ساليانه 700 تن تره فرنگي توليد مي كند كه در سالهاي قبل مقداري از اين محصول به كشورهاي عربي صادر شد.
مصرف گياه تره فرنگي براي بيماريهايي مانند سوء هاضمه، كم خوني، آرتريت، نقرس، عفونت هاي ادراري، هموروئيد (بواسير) ، زخم ها و جراحات جزئي، يبوست ، كاهش كلسترول خون ، تقويت سيستم ايمني بدن و جلوگيري از سرطان مفيد مي باشد.
تره فرنگي سرشار از آب (حدود 90 درصد) و كم كالري است و همچنين داراي ويتامين هاي A و C و مواد معدني مفيد مانند آهن ، منيزيم، سيليس B ، پتاسيم، كلسيم و اسيد فسفريك است.
تهرام/7243/ 6139

انتهای پیام /*

برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «كاشت 14 هكتاري تره فرنگي در تهران» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( ایرنا ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-11517) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
منبع : ایرنا

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات