آموزش درست کردن شربت زنجبیل برای لاته -آکا

1395/02/02

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

,شربت , شربت زنجبیل , درست کردن شربت زنجبیل ,[categoriy]

آموزش درست کردن شربت زنجبیل برای لاته -آکاشربت , شربت زنجبیل , درست کردن شربت زنجبیل , تهیه شربت

آکاایران: آموزش درست کردن شربت زنجبیل برای لاته

,شربت , شربت زنجبیل , درست کردن شربت زنجبیل ,[categoriy]

شربت زنجبیل برای لاته

  • آماده سازی: ۵ دقیقه
  • مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
  • مجموعاً: ۲۰ دقیقه

به گزارش آکاایران: مواد لازم برای درست کردن شربت زنجبیل برای لاته

  • شکر ۱/۳ فنجان
  • آب ۱/۳ فنجان
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شیره قند نصف قاشق چایخوری
  • زنجبیل آسیاب شده ۱ و نیم قاشق چایخوری
  • دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
  • میخک آسیاب شده کمی
  • جوز آسیاب شده کمی
  • نمک کمی

طرز درست کردن شربت زنجبیل برای لاته
۱٫ در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.

۲. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید ۳ دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید.
۳. برای درست کردن لاته:
۶۰ گرم قهوه ی داغ یا ۱ شات اسپرسوی داغ را با ۱۸۰ گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. ۱ تا ۲ قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.

آموزش درست کردن شربت زنجبیل برای لاته

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

برچسب ها : . . . .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «آموزش درست کردن شربت زنجبیل برای لاته -آکا» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-11887) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
برچسب ها : آموزش زنجبیل
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات