طرز تهیه تارت پرتغال و شکلات -آکا

1395/02/04

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

,[categoriy]

طرز تهیه تارت پرتغال و شکلات -آکاطرز تهیه تارت پرتغال و شکلات -آکا

آکاایران: طرز تهیه تارت پرتغال و شکلات

آکاایران: این تارت خوشمزه از روغن نارگیل،  کاکائو، عسل، پرتغال و خرمای تازه ایجاد می شود و البته خبر خوب آن است که عاری از گلوتن هم میباشد.

به گزارش آکاایران: زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

ارزش تغذیه ای:

  • ۳۹۱ کیلوکالری
  • ۲۹ گرم چربی
  • ۷ گرم فیبر
  • ۴ گرم پروتئین
  • ۰ گرم نمک

مواد لازم:

برای داخل تارت:

  • ۷۵ گرم خرما
  • آب پرتغال
  • ۵۰ گرم روغن نارگیل
  • ۱۷۵ گرم عسل
  • ۱۴۰ گرم پودر کاکائو

برای روی تارت:

  • ۱۰۰ گرم روغن نارگیل
  • ۱۴۰ گرم بادام زمینی
  • ۱۷۵ گرم نارگیل
  • دو یک دوم قاشق غذاخوری عسل تازه
  • یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه:

  1. خرما را داخل کاسه بریزید و آن را با آب جوش بپوشانید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه به همین حالت بماند. در این میان ، مواد مورد نیاز برای روی تارت را در غذاساز بریزید و کاملا مخلوط نمایید. حالا مواد را داخل ظرف مخصوص پخت تارت بریزید. اجازه دهید در یخچال بماند.
  2. حالا خرما را به همراه آب پرتغال، روغن نارگیل، عسل و کاکائو داخل مخلوط کن بریزید. به خوبی هم بزنید. سپس موادی را که در مرحله قبل آماده کرده بودید از یخچال بیرون بیاورید و مواد آماده شده را روی آن بریزید. یک ساعت دیگر در یخچال بگذارید . قبل از سرو با کاکائوی اضافی و پوست پرتغال تزیین کنید.
  3. healthmag.ir/

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

برچسب ها : .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «طرز تهیه تارت پرتغال و شکلات -آکا» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-14077) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
برچسب ها : پرتغال شکلات
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات