توپکی مقوی کوفته بلغور و عدس -آکا

1395/02/04

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

آکاایران:  

,[categoriy]

توپکی مقوی کوفته بلغور و عدس -آکاتوپکی مقوی کوفته بلغور و عدس -آکا

آکاایران: توپکی مقوی کوفته بلغور و عدس

در زمان های قدیم که مصرف موادغذایی سالم بیشتر در میان خانواده ها رعایت می شد مردم به جای استفاده از برنج از بلغور استفاده می کردند. آنها بلغور را جایگزین مناسبی برای برنج می دانستند و در طول سال تنها دو تا سه بار در وعده های غذایی شان برنج می خوردند. گنجاندن بلغور گندم به وعده های غذایی هفتگی می تواند تاثیر زیادی در تقویت سیستم دفاعی به ویژه در فصل های سرد سال داشته باشد. افرادی که از بلغور گندم برای تهیه غذاهای اصلی و پیش غذاها استفاده می کنند، می توانند از خواص بلغور گندم برای درمان یبوست و بهبود تنبلی  و کندی عملکرد روده ها استفاده کنند. از طرفی مصرف بلغور گندم در خانم ها و دختران جوان به بهبود غذارسانی به سلول های پوست کمک می کند و موجب افزایش نشاط و شادابی پوست می شود. 

به گزارش آکاایران: بَلغور (در قدیم: بُلغور) آش و خوراکی است که از گندم یا جوی پخته شده و خشک کرده که با آسیا نیمکوب کرده اند تهیه می شود.در اصطلاح به خود غله ای که در آسیا آن را خرد کنند و بشکنند چنانکه آرد نشود هم بلغور و یا اَفشه می گویند. به خوراکی که با دانه های بلغور درست می شود بیشتر بلغور گندم و بلغور جو و این ها گفته می شود.

,[categoriy]

برای تهیه بلغور گندم پخته را پس از خشک شدن با آسدست خرد می کنند، نه به نرمی آرد بلکه به درشتی لپهٔ ماش و کوچکتر و بزرگتر.قدما از برنج کمتر و شاید سالی یک یا دو بار استفاده می کردند و بیشتر از غذاهای سالم مانند شب چره، به جای شام و پلوی بلغور یا آش بلغور استفاده می کردند که خاصیت بیشتر داشت. از آنجا که نمی توان گندم یا جو را به مدت طولانی نگاه داشت، گندم یا جو را پس از پوست گرفتن با آب یا شیر نیم پخت کرده و سپس خشک می نمودند و در هاون نیمکوب کرده و نگاه می داشتند.

بلغور را می توان مدت ها نگاهداری کرد بدون آنکه کپک بزند و یا بوی رطوبت بگیرد و در مواقع ضرورت می توان با آن آش یا پلو تهیه کرد. هر کیلو گرم بلغور پخته شده حاوی ۸۰ میلی گرم کلسیم، ۴۰۰ میلی گرم فسفر، ۱۰ میلی گرم آهن، ۶۰۰ میلی گرم پتاسیم است و حدود ۳۰۰ کالری انرژی تولید می کند.از نظر لغوی، بلغور به طور عام به معنی هرچیز درهم شکسته و درهم کوفته است و در اصطلاح، بلغور کردن یعنی نامفهوم، غلط و شکسته حرف زدن.

در زمان های قدیم که مصرف موادغذایی سالم بیشتر در میان خانواده ها رعایت می شد مردم به جای استفاده از برنج از بلغور استفاده می کردند. آنها بلغور را جایگزین مناسبی برای برنج می دانستند و در طول سال تنها دو تا سه بار در وعده های غذایی شان برنج می خوردند. گنجاندن بلغور گندم به وعده های غذایی هفتگی می تواند تاثیر زیادی در تقویت سیستم دفاعی به ویژه در فصل های سرد سال داشته باشد. افرادی که از بلغور گندم برای تهیه غذاهای اصلی و پیش غذاها استفاده می کنند، می توانند از خواص بلغور گندم برای درمان یبوست و بهبود تنبلی و کندی عملکرد روده ها استفاده کنند. از طرفی مصرف بلغور گندم در خانم ها و دختران جوان به بهبود غذارسانی به سلول های پوست کمک می کند و موجب افزایش نشاط و شادابی پوست می شود.

,[categoriy]
,[categoriy]

آموزش پخت انواع غذا با آکا - piazcheh.com

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

برچسب ها : .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «توپکی مقوی کوفته بلغور و عدس -آکا» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-14082) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
برچسب ها : توپکی کوفته بلغور
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات