طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی -آکا

1395/02/04

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

,[categoriy]

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی -آکاطرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی -آکا

آکاایران: طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی

آکاایران: مواد لازم برای فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی
سینه مرغ : ۷۰۰ گرم
آرد برنج : ۹۰ گرم (½ پیمانه)
آرد ساده : ۷۵ گرم (½ پیمانه)
آب لیموترش تازه : ¼ پیمانه
سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
نمک : ۳ قاشق مرباخوری
ادویه مخلوط : ۳ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده : ۳ قاشق مرباخوری
شکر قهوه ای : ½ ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه چیلی : ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا : یک قاشق غذاخوری
روغن گیاهی : برای سرخ کردن مرغ
کاهو : به میزان دلخواه برای سرو
پیازچه : به میزان دلخواه برای سرو
فلفل قرمز تازه : به میزان دلخواه برای سرو

به گزارش آکاایران: طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی
با استفاده از یک چاقوی تیز سینه مرغ را به صورت نوارهایی با ضخامت ۵ میلی متر برش دهید.
سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا کف کند.
فیله های مرغ را به سفیده اضافه کنید و خوب بغلتانید.
در کاسه ای بزرگ آرد برنج و گندم، نمک، ادویه مخلوط و فلفل را با هم مخلوط کنید.
برای درست کردن سس تایلندی آب لیمو، شکر (اگر شکر قهوه ای نداشتید از ۱ قاشق غذاخوری شکر سفید استفاده کنید)، سس گوجه چیلی و سس سویا را سریع با هم بزنید.
روغن را در تابه ای بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید (روغن وقتی آماده است که اگر یک تکه نان در آن بیندازید در عرض ۱۵ ثانیه طلایی شود و به سطح بیاید).
مرغ ها را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و بغلتانید تا آرد همه جای آنها را بپوشاند. آرد اضافی را از روی تکه های مرغ بگیرید.
به اندازه ظرفیت تابه، در تابه پر از روغن برای ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیایند و کامل بپزند.
بعد از سرخ شدن، آنها را به بشقابی که روی آن حوله کاغذی قرار داده اید منتقل کنید. باقی مرغ ها را نیز به همین ترتیب سرخ کنید و بین هر دسته دوباره روغن را داغ کنید.
کاهو را روی دیس سرو غذا بچینید و روی آن مرغ ها را قرار دهید. پیازچه ها را باریک خرد کنید و روی مرغ ها بریزید.
فلفل قرمز تازه را که دانه های آن را در آورده و ریز خرد کرده اید روی مرغ ها بپاشید.
سپس غذا را با سس تایلندی که در مرحله ۵ آماده شد، سرو کنید.

نکته

ادویه مخلوطی که در دستور اصلی استفاده می شود نوعی ادویه مخلوط چینی(Chinese five spice) است که ترکیبی از تخم گشنیز، میخک، دارچین، فلفل، تخم رازیانه می باشد.

فیله مرغ سوخاری ، تهیه فیله مرغ سوخاری ، درست کردن فیله مرغ سوخاری ، سس تایلندی

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

برچسب ها : .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی -آکا» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-14107) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
برچسب ها : سوخاری تایلندی
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات