رازهای خوشمزه شدن فلافل حاضری! -آکا

1395/02/04

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

,[categoriy]

رازهای خوشمزه شدن فلافل حاضری! -آکارازهای خوشمزه شدن فلافل حاضری! -آکا

آکاایران: رازهای خوشمزه شدن فلافل حاضری!

فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه جات است. این غذا در خاورمیانه و به ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می شود.

به گزارش آکاایران: ۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند!

برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب زمینی و بادمجان استفاده می شود.

بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.

هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد.

اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.

چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.

هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

برچسب ها : .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «رازهای خوشمزه شدن فلافل حاضری! -آکا» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-14318) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات