طرز تهیه کوکو تره (غذای آذری) -آکا

1395/02/04

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

,[categoriy]

طرز تهیه کوکو تره (غذای آذری) -آکاطرز تهیه کوکو تره (غذای آذری) -آکا

آکاایران: طرز تهیه کوکو تره (غذای آذری)

آکاایران: مناسب برای: 5 نفر

به گزارش آکاایران: زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان انتظار: 1 ساعت

مواد لازم

تره 1 کیلو
تخم مرغ 6 عدد
گردو 1 استکان + 5 عدد درسته (خرد شده)
زرشک 50 گرم
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- ابتدا تره را پاک کرده و خوب بشویید و در آبکش قرار دهید و بعد از اینکه کاملاً خشک شد آن را ریز و نگینی خرد کنید.

2- سیر رنده شده که بهتر است تازه باشد، تخم مرغ ها، نمک و فلفل را کاملاً با آن مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

3- مقداری روغن را در تابه داغ کنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید، سپس در آن را بگذارید تا کمی خودش را بگیرد.

4- بعد گردوی خرد شده و زرشک را روی سطح کوکو پخش کنید و بقیه مواد کوکو را روی آن بریزید، سپس گردوهای درسته را روی سطح کوکو بگذارید و کمی فشار دهید، بعد در آن را بگذارید تا خودش را بگیرد و کاملاً بپزد.

5- بعد از اینکه زیر آن سرخ شد کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود و به شکل های دلخواه کوکو را برش دهید.

نکات

ضخامت کوکوی تره 4 تا 5 سانت است، در ضمن کوکوی تره آبدارتر و لطیف تر از کوکوهای دیگر است.

اگر زرشک و گردو را وسط کوکو قرار ندهید در حین سرخ شدن چون به نسبت سبزی سریع تر سرخ می شود موقع پخت می سوزد.

میزان تخم مرغ را با توجه به ذائقه خود می توانید کمتر یا بیشتر کنید.

این کوکو جزو غذاهای سنتی آذری است.

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

برچسب ها : .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «طرز تهیه کوکو تره (غذای آذری) -آکا» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-15981) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
برچسب ها :
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات