طرز تهیه باقلا فسنجان (غذای محلی گیلان) -آکا

1395/02/04

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

,[categoriy]

طرز تهیه باقلا فسنجان (غذای محلی گیلان) -آکاطرز تهیه باقلا فسنجان (غذای محلی گیلان) -آکا

آکاایران: طرز تهیه باقلا فسنجان (غذای محلی گیلان)

آکاایران: مناسب برای: 4 نفر

به گزارش آکاایران: زمان آماده سازی: 1 ساعت

مدت زمان انتظار: 1 ساعت

مواد لازم

لوبیا چیتی 1 پیمانه
گردو 150 گرم
پیاز 3 قاشق غذاخوری (سرخ کرده)
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
گلپر به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

1- ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید.

2- گردو را آسیاب کرده و با رب انار، رب گوجه فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید.

3- نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد.

4- بعد از نیم ساعت آب لوبیا چیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید.

نکات

غلظت غذا دلخواه می باشد اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.

این غذا را هم با کته و هم با نان می توانید سرو کنید.

باقلا فسنجان جزو غذاهای محلی استان گیلان است.

حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت 2 بار بجوشانید و آبش را خالی کنید.

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

برچسب ها : .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «طرز تهیه باقلا فسنجان (غذای محلی گیلان) -آکا» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-15982) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات