افزايش خود اتكايي در توليد محصول كشاورزي اقدام عملي در اقتصاد مقاومتي است

به گزارش ايرنا، نيازعلي ابراهيمي پاك روز شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتي كه با حضور جمعي از مسوولان و كارشناسان در سالن اجتماعات سازمان جهاد كشاورزي برگزار شد، افزود: يكي از سياست هاي جديد وزارت جهاد كشاورزي در سال 'اقتصادي مقاومتي، اقدام و عمل' افزايش توليد و بالا بردن ضريب امنيت غذايي در كشور است.
وي اظهار كرد: با توجه به برنامه ريزي هاي صورت گرفته و راهبردهاي انديشيده شده در اين سازمان، ارتقاي ضريب خود اتكايي در محصولات كشاورزي و استراتژيك امكان پذير است.
رييس سازمان جهاد كشاورزي استان قزوين با بيان اينكه در اقتصاد مقاومتي و در توليد محصولات كشاورزي دو موضوع اشتغال و صادرات بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد، خاطر نشان كرد: هم اكنون در استان حدود يك هزار و 400 واحد توليد كشاورزي نيمه تمام با پيشرفت فيزيكي 10 تا 90 درصد است كه با تخصيص تسهيلات لازم، اين واحدها وارد چرخه توليد خواهند شد.
ابراهيمي پاك اضافه كرد: با بهره برداري از ظرفيت ها و پتانسيل هاي موجود در بخش كشاورزي استان قزوين و اجراي طرح هاي در دست اجرا، توليد محصولات كشاورزي در استان قزوين افزايش خواهد يافت.
اين مسوول در پايان، زنجيره توليد در بخش كشاورزي را لازمه توسعه پايدار در اين بخش دانست و با اشاره به مشكل كمبود آب بر ضرورت حفظ توليد و منابع آبي استان تاكيد كرد .
استان قزوين داراي 480 هزار هكتار اراضي كشاورزي و 80 هزار بهره بردار بخش كشاورزي است.
7390/8054

انتهای پیام /*

برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «افزايش خود اتكايي در توليد محصول كشاورزي اقدام عملي در اقتصاد مقاومتي است» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( ایرنا ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-2232) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
منبع : ایرنا

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات