آموزش تهیه کدو بادمجان شکم پر -آکا

1395/01/27

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

,کدو بادمجان شکم پر , شکم پر , کدو بادمجان ,[categoriy]

آموزش تهیه کدو بادمجان شکم پر -آکاکدو بادمجان شکم پر , شکم پر , کدو بادمجان , درست کردن کدو بادمجان

آکاایران: آموزش تهیه کدو بادمجان شکم پر

,کدو بادمجان شکم پر , شکم پر , کدو بادمجان ,[categoriy]

آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

به گزارش آکاایران: طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر :
ابتدا پس از شستن و پوست گرفتن کدو و بادمجان آنها را از طول دو قسمت کرده، داخل آنها را با قاشق، خالی می کنیم.گوشت کدو و بادمجان هایی را که درآورده ایم، ساطوری می کنیم.روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم. سپس سیر و پیاز را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.گوشت چرخ کرده، کدو و بادمجان های ساطوری شده را به سیر و پیاز افزوده و تفت می دهیم تا کمی قهوه ای شوند، گوجه فرنگی های رنده شده را نیز اضافه می کنیم.رب گوجه فرنگی را با آب گوشت مخلوط کرده و به مواد درون تابه می افزاییم تا بجوشد. سپس برنج را اضافه کرده و بدون درپوش روی حرارت می گذاریم تا برنج کمی نرم شود و مخلوط مواد غلیظ شود. بعد جعفری و نمک و فلفل را می افزاییم.کدو و بادمجان ها را در سینی فر قرار داده و داخل آنها را با مخلوط گوشت چرخ کرده پر می کنیم. سپس کمی از سس آرد سیب زمینی روی مخلوط گوشت می ریزیم و با پنیر رنده شده روی آن را می پوشانیم. کدو و بادمجان های پرشده را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه در فر می گذاریم تا نرم شده و روی پنیرها طلایی شود.
طرز تهیه سس برای کدو بادمجان شکم پر
کره را در تابه ای می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود. سپس آرد را می افزاییم و هم می زنیم تا کره کاملا با آرد مخلوط شود. شیر را به مخلوط آرد و کره افزوده و هم می زنیم، سس باید بجوشد تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت برمی داریم. کمی که سس سرد شد، تخم مرغ و رنده جوز هندی را اضافه کرده و هم می زنیم؛ اینک سس آماده است.

نکات:
۱)بهتر است از برنج نیم دانه و ایرانی استفاده شود.
۲)اگر دوست داشتید به این مواد لپه هم اضافه کنید.
۳)اگر پنیر پیتزا نداشتید آن را از لیست حذف کرده یا پنیر دیگری را جایگزین کنید.
نوش جان

مواد اولیه برای  درست کردن کدو بادمجان شکم پر تعداد ۱۲ نفر
کدو سبز ۶عدد
بادمجان۶عدد
روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری
پیاز۱عدد
سیر۱حبه
گوشت ۴۰۰گرم (چرخکرده و بدون چربی)
گوجه فرنگی۴۰۰گرم
رب گوجه فرنگی ۱چهارم لیوان
آب گوشت ۱لیوان
برنج ۱سوم لیوان
جعفری ۲قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
پنیر پیتزا ۴۰گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

مواد سس :

کره ۳۰گرم
شیر۱لیوان
تخم مرغ۱عدد
جوز هندی ۱چهارم قاشقق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آرد سیب زمینی ۱ونیم قاشق سوپخوری

کدو بادمجان شکم پر

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

برچسب ها : . . . .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «آموزش تهیه کدو بادمجان شکم پر -آکا» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-245) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
برچسب ها : آموزش بادمجان
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات