طرز تهیه ی خورشت سیب درختی غذای لرستانی -آکا

1395/01/28

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

,سیب درختی , غذای لرستانی , آشنایی با غذای لرستانی ,[categoriy]

طرز تهیه ی خورشت سیب درختی غذای لرستانی -آکاسیب درختی , غذای لرستانی , آشنایی با غذای لرستانی , خورشت سیب درختی , تهیه غذای لرستانی

آکاایران: طرز تهیه ی خورشت سیب درختی غذای لرستانی

,سیب درختی , غذای لرستانی , آشنایی با غذای لرستانی ,[categoriy]

خورشت سیب درختی

به گزارش آکاایران: مواد لازم برای تهیه ی خورشت سیب درختی :

  • گوشت ران گوسفندی: ۵۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • برگ بو: ۳ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • آب: ۵ لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • سیب درختی: ۵۰۰ گرم
  • پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیره انگور یا خرما: نصف لیوان
  • شاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ی خورشت سیب درختی :

گوشت را به قطعات ۲×۲برش داده در روغن مایع تفت دهید. سپس آن را با برگ بو، پیاز و آب به مدت سه ساعت روی حرارت بپزید. در یک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنید. با ابزار مخصوص یا چاقو، وسط سیب را بیرون آورده پوست آن را بگیرید و آن را برش دهید. در اواخر پخت گوشت، طوری که دو پیمانه از آب آن باقیمانده باشد، پیاز و برگ بو را بیرون آورده و سیب های حلقه شده و پیاز داغ را به آن اضافه نمایید. سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنید و سپس آن را به خورش اضافه کنید تا خورشت بپزد و سیب ها تقریبا نرم شوند. نشاسته ذرت را نیز در کمی آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بیفزایید.

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

برچسب ها : . . . . .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «طرز تهیه ی خورشت سیب درختی غذای لرستانی -آکا» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-2549) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات