طرز تهیه تافی کاراملی عسل و شکلات - آکا


این رسپی بسیار راحته که میتونید هر روز واسه مهمانهای همون روزتون درستش کنید و نگران مهمونای فرداتون نباشید.


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

فر هم که نمیخواد پس این میتونه شیرینی نوروزی امسال باشه واسه دوستانی که تو خونه فر ندارند.


**طرز تهیه:*
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

بنا به گزارش آکاایران : شکر و خامه رو توی دیگ یا شیر جوش میریزیم.
جنس دیگ مهم نیست.
روی حرارت متوسط اجاق قرار میدیم. و هم میزنیم.
وقتی شروع کرد به قل زدن، زمان میگیریم و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

توصیه میکنم از شکلات با درصد بالا استفاده کنید. طعم تافی بهتر خواهد بود.
ولی اگر با تلخی شکلات مشکل دارید میتونید با درصد های پایینتر کار کنید.
شکلات رو خورد میکنیم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

عسل و کره و شکلات رو توی دیگ میریزیم و هم میزنیم و روی حرارت متوسط اجاق مرار میدیم.
مرتب هم میزنیم.
از عسل طبیعی استفاده نکنید. حتما از عسل صنعتی بازاری استفاده کنید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

به هم زدن ادامه میدیم. اگر دماسنج داریم که باید به دمای 120 درجه سانتیگراد برسیم.
لزومی نداره حتما دماسنج داشته باشید.
به غلظتش خوب دقت کنید.
ممکنه بعد از ده دقیقه غلظتش این باشه.
خب این کمه.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

باز بذاریدش روی حرارت و به هم زدن ادامه بدید.
باید به غلظتی برسید که توی تصویر مشاهده میکنید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

یکی از راه های تشخیصش اینه که موقعی که داریم هم میزنیم کارامل اینقدر غلیظ شده که کف دیگ کاملا تمیز دیده میشه. یعنی یه جورایی کشدار و غلیظه.
اگر دارید مرتب هم میزنید نباید نگران سوختنش باشید. حرارت زیر دیگ اونقدری نیست که شکلات رو بسوزونه. پس اینقدر به هم زدن سریع و مرتب ادامه بدید تا به غلظتی که گفتم و میبینید برسید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

از قبل توی یک ظرف با ابعاد حدودی 10 در 10 سانتیمتر یک تکه کاغذ روغنی قرار میدیم.
لزومی نداره مربع باشه میتونه مستطیلی باشه. ابعادش ولی تو همین مایه ها باشه.
مایه رو توی قالب میریزیم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

برای نیم ساعت توی یخچال قرار میدیم تا سفت شه.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

حالا با کارد به ابعاد مورد نظر برش میزنیم.
برای سهولت کار هر بار لبه کارد رو تمیز کنید و بعد برش بزنید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

این رو هم بگم که چون کارامل سفته، برش زدنش انرژی میخواد!
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

خب به همین سادگی. حالا لای کاغذ روغنی یا زر ورق بپیچید و تزئین کنید. یا اینکه نه همینطوری برش زده توی ظرف خوشگل بچینید و سرو کنید.

در صورت دلخواه میتونید از اسانس یا ادویه هایی مثل هل و دارچین هم استفاده کنید. یا با ترکیبی از آجیل خورد شده.


کاراملها رو در کیسه یا ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم. عمرش هم خیلی خوبه میتونید هفته ها داشته باشیدش.
با پودر پسته یا بادام یا سایر آجیلها و همچنین ادویه ها توش تنوع ایجاد کنید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

نکته آخر


اگر مطابق آنچه در تصویر میبنید شد یعنی کش میاد؛ که تبریک میگم شما تافی کاراملی رو با موفقیت درست کردید. ولی اگر این مدلی کش نیومد نشون میده به اندازه کافی حرارت ندیده و کارامل به مرحله "فرم بال استیج" نرسیده (اینا رو قبلا توضیح دادم) و شما عملا به جای تافی، فاج درست کردید. که خب در جای خودش خیلی هم خوشمزه است. ولی تافی کاراملی نیست.
نگرانش نباشید با تجربه دستتون میاد و بالاخره موفق خواهید بود. همواره به خاطر داشته باشید کاراملها موجودات نچسب و بد قلقی هستند.
ولی با تمرین میشه موفق شد :)
برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «طرز تهیه تافی کاراملی عسل و شکلات - آکا» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-257) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
برچسب ها : کاراملی شکلات
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات