طرز تهیه منوی *ولنتاین 2016 * شماره 3: بارک های شکلاتی ولنتاین - آکا

۱۳۹۵/۰۱/۲۷

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیانواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

آکایران :بارک آبنبات و پاستیل :

شکلات به مقدار لازم
ابنبات به مقدار لازم
پاستیل (قلبی) به مقدار لازم

بارک شکلا ت بیسکویت :

شکلات (تک رنگ یا در چند رنگ) به مقدار لازم
ترافل رنگی به مقدار لازم
بیسکویت (پتی بور یا گراهام) به مقدار لازم
m&ms (یا اسمارتیز) به مقدار لازم

بارک قلبی :

ترافل رنگی (در شکل و رنگهای مختلف) به مقدار لازم
m&ms (یا اسمارتیز) به مقدار لازم
شکلات (سفید) به مقدار لازم



برای این شکلاتها به قالب سیلیکونی که برای سایر شکلاتها استفاده میشه و در خیلی از رسپی های سایت داشتیم و امتحان کردین نیاز داریم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

بنا به گزارش آکاایران : داخل قالب ها ترافل و شکلات ، M&MS وترافل رنگی و.... هر شکلات و ترافلی که خودتون دوست دارید میریزیم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

شکلات سفیدمون رو به روش بن ماری آب میکنیم.


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

و روی ترافل و ... که آماده کردیم میریزیم. داشتن سرعت عمل خیلی مهمه.
به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودشو بگیره.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات



بارک شکلات & بیسکویت


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

ایده بعدی مشابه دستور ی هست که در منوی یلدا داشتیم

لینک دستور


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
sooran.com
در ظرف مورد نظر سلفون میکشیم. کف ظرف بیسکویت میچینیم.

همون روش قبلی رو اینجا انجام میدیم

.
به روش بن ماری شکلاتمونو آب میکنیم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

اینجا ازشکلات تک رنگ استفاده شده میتونید با سفید هم ترکیبی کار کنید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

بعداز اینکه شکلاتها رو روی بسکوییت ریختیم ترافل /اسماتیز و.... میپاشیم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

میتوانید از انواع مغزها هم استفاده کنید.


مثل شکل زیر


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

از دو رنگ شکلات + بادام استفاده شده


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات



روش ساده بدون بیسکوییت هم میشه استفاده کرد .


شکلاتو آب میکنید کف ظرفی که کاغذ روغنی پهن شده میریزید و روی ان ترافل و... میپاشید بعد داخل یخچال میذارید تا زمانی که خودشو بگیره


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات



همه روش های گفته شده عینا تکرار میشه منتها با آبنبات و انواع پاستیل های شکری ....
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

نکته: زمان بسته شدن شکلات ها باتوجه به دمای محیط / فصل و دمای یخچال متغیر می باشد.


ضمیمه:


منوی ولنتاین شماره 1 : بروانیز


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
sooran.com

منوی ولنتاین شماره 2: بلوندی


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
sooran.com

ولنتاین مبارک :)


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات -

برچسب ها : . . . . . . . .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «طرز تهیه منوی *ولنتاین 2016 * شماره 3: بارک های شکلاتی ولنتاین - آکا» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-261) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات