ناباروری عاقبت شوم مصرف یک ماده نگهدارنده در غذا

به گزارش افکارنیوز،

سعید آراسته متخصص اورولوژی و فلوشیپ بیماری های کلیوی؛ اظهار داشت: سدیم متابی ‌سولفیت به عنوان یک عامل ضد عفونی کننده و نگهدارنده در مواد غذایی و نوشیدنی ها استفاده می شود.

وی ادامه داد: اگر محفظه ای که محلول در آن واقع شده کاملاً عایق بندی نشده باشد به سرعت با رطوبت هوا ترکیب شده و اکسیده می گردد و در شرایط نگهداری غلط، ممکن است به تشکیل دانه های سخت در محصول منجر گردد.

این متخصص اورولوژی و فلوشیپ بیماری های کلیوی درباره آثار مخرب این ماده نگهدارنده، افزود: مهمترین  اثر منفی این ماده نگهدارنده در غذاها را می توان آسیب زدن بر تقسیم و سلامت سلول های نابالغ ، ایجاد سرطان و افزایش روند پیری برشمرد.

آراسته علاوه بر اشاره به تاثیر منفی ماده نگهدارنده متابی سولفیت سدیم بر ناباوری مردان،  مصرف مواد غذایی را  برای کاهش عوارض یاد شده پیشنهاد کرد و گفت: خوشبختانه مواد جایگزینی برای جلوگیری از آثار منفی این  ماده مضر نگهدارنده در دل طبیعت وجود داشته که می توان به  میوه های حاوی رنگ دانه های قرمز چون توت و انگور قرمز، تمشک، توت سیاه و آلوی سیاه اشاره کرد.

وی تصریح کرد: این مواد سرشار از رزوراترول و آنتی اکسیدان بوده که به عنوان خنثی کننده آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد اکسیژن، اکسیده شدن آنها کاربرد دارند و شرایط بهتری را برای سوخت و ساز و فعالیت سلول ها فراهم می کنند.

این متخصص اورولوژی و فلوشیپ بیماری های کلیوی یادآور شد: تأثیر مواد ضدعفونی کننده و نگهدارنده در برخی موارد حتی در حد مجاز هم می تواند مشکل ساز باشد و توصیه می شود تا افراد از مصرف بیش ازحد  غذاها و نوشیدنی های حاوی مواد نگهدارنده  پرهیز کنند.


برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «ناباروری عاقبت شوم مصرف یک ماده نگهدارنده در غذا» اینجا کلیک کنید.


اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( افکار نیوز ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-274024) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
منبع
تمامی حقوق این سایت برای
پورتال سیحو | جدیدترین اخبار ایران و جهان
محفوظ میباشد .