کیک سبوس دار با لایه های مارشمالو

۱۳۹۵/۰۱/۲۹

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیانواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

کیک,تزئین کیک,کیک سبوس دار

کیک,تزئین کیک,کیک سبوس دار,کیک مارشمالو,کیک شکلاتی,کیک با کرم مارشمالو,طرز تهیه کرم روی کیک

کیک سبوس دار با لایه های مارشمالو

مواد لازم

آرد سفید

1 و نیم فنجان

آرد کامل سبوس دار

1 فنجان

بکینگ پودر

1 و نیم ق چ

جوش شیرین

1 ق چ

نمک

1 ق چ

کره هم دما با اتاق

نصف فنجان

شکر

1 فنجان

شکر قهوه ای

نصف فنجان

روغن مایع

یک چهارم فنجان

عسل

2 ق غ

تخم مرغ

3 عدد بزرگ

وانیل

1 ق چ

شیر

1 فنجان

مواد لازم برای کرم مارشمالو

کره

1 فنجان

پودر شکر

4 فنجان

شیر

2 ق غ

مینی مارشمالو

300 گرم

گاناش شکلات

شکلات چیپسی شیری

2 فنجان

خامه

نصف فنجان

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک سبوس دار با لایه های مارشمالو آشنا میکنیم .

فر را با دمای 180 درجه سانتگراد روشن کنید تا گرم شود . سه قالب گرد 20 سانتی را اسپری جدا کننده بپوشانید و کف قالب ها را کاغذ روغنی بیندازید .

آرد ، آرد سبوس دار ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید .

سر پدالی همزن را وصل کرده کره و شکرها را به همراه روغن و عسل مخلوط کرده 2 دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید تا یکدست شود .

تخم مرغر و وانیل را اضافه کرده 1 دقیقه دیگر هم بزنید .

سرعت همزن را کم کرده و مخلوط آرد را به صورت متناوب در 3 مرحله با شیر در 2 مرحله اضافه کرده هر بار هم بزنید خمیر یکدست شود .

خمیر را بین 3 قالبی که آماده کرده بودید به اندازه ی مساوی تقسیم کنید و به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید بپزند و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر بیرون بیاورید و 10 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتند سپس روی توری سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شده به دمای محیط برسند سپس کاغذ روغنی زیر کیک ها را به آرامی جدا کنید .

                                                                                                              

طرز تهیه کرم مارشمالو :

سر پدالی همزن را وصل کنید و 1 دقیقه کره را هم بزنید تا نرم شود . سرعت را کم کرده و پودر شکر را کم کم اضافه کنید سپس شیر را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود و کناری بگذارید .

شعله ی بالای فر را روش کرده و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مارشمالوها را در یک ردیف روی سینی بریزید و 30 – 45 ثانیه سینی را در فر بگذارید تا مارشمالوها پف کرده رویشان برشته شود از نزدیک حواستان باشد چون مارشمالوها خیلی سریع میسوزند . بلافاصله مارشمالوها را از سینی جدا کرده به کرم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود ممکن است قسمتهایی از مارشمالو که برشته شده با کرم مخلوط نشود که اشکالی ندارد .

15 – 20 دقیقه کرم را کناری بگذارید به دمای اتاق برسد .

برای تهیه گاناش شکلاتی  خامه را روی حرارت متوسط بگذارید و ه راز گاه یهم بزنید  تا شروع به جوشیدن کند و داغ شود بلافاصله خامه را روی شکلات ها ریخته 5 دقیقه صبر کنید سپس هم بزید تا شکلات کاملا ذوب شود  . 10 – 15 دقیقه کناری بگذارید تا گاناش کمی غلیظ شود .

روی هر کدام از لایه های کیک را با مقدار مساوی کرم کره مارشمالو پر کنید و سپس لایه ها را روی هم قرار دهید . روی کیک را میتوانید با مارشمالو و بیسکویت یا کراکر تزئین کنید و رویشان گاناش شکلاتی بریزید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران

برچسب ها : . . . . . .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «کیک سبوس دار با لایه های مارشمالو» اینجا کلیک کنید.

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-3017) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
برچسب ها : مارشمالو
منبع : آکا ایران

تبلیغات



جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات