چگونه سوپ و آش ها را سرشار از پروتئین کنیم؟

سوپ ها و آش ها جزو غذاهای سالم و مغذی به حساب می آیند. خوشبختانه تهیه سوپ ها بسیار ساده بوده و می توان آن‌ها را به عنوان غذای کاملی مصرف کرد. کافی است که مقداری پروتئین به آن اضافه کنید تا ارزش غذایی آن‌ها بالا رفته و مدت زمان زیادی شما را سیر کنند.

مریم مرادیان _ بخش تغذیه و آشپزی تبیان

مصرف سوپ و آش انتخاب های خوبی برای گرم شدن در فصل زمستان هستند. سوپ ها و آش ها جزو غذاهای سالم و مغذی به حساب می آیند. خوشبختانه تهیه سوپ ها بسیار ساده بوده و می توان آن‌ها را به عنوان غذای کاملی مصرف کرد. کافی است که مقداری پروتئین به آن اضافه کنید تا ارزش غذایی آن‌ها بالا رفته و مدت زمان زیادی شما را سیر کنند. برای بالا بردن میزان پروتئین سوپ ها و آش هایتان مواد غذایی اشاره شده در این مطلب را در آشپزخانه داشته باشید.

نخود

پوره بادام منبع انرژی است. چون حاوی میزان زیادی چربی های خوب و ویتامین است. پوره بادام همچنین غنی از پروتئین های گیاهی و کلسیم و فیبر است. افزودن یک قاشق پوره بادام به سوپ ها آن‌ها را مغذی تر کرده و ویتامین و پروتئین شان را بیشتر می کند

خیلی از افراد به آش نخود اضافه می کنند. شما حتی می توانید به سوپ ها نیز نخود اضافه کنید.

با این کار ساده پروتئین و مواد معدنی زیادی جذب بدن می کنید. خوشبختانه نخود با دیگر حبوباتی مانند لوبیا قرمز، لپه و غیره به خوبی همخوانی دارد و قابل استفاده است.

پوره بادام

پوره بادام منبع انرژی است. چون حاوی میزان زیادی چربی های خوب و ویتامین است. پوره بادام همچنین غنی از پروتئین های گیاهی و کلسیم و فیبر است. افزودن یک قاشق پوره بادام به سوپ ها آن‌ها را مغذی تر کرده و ویتامین و پروتئین شان را بیشتر می کند.

عدس

می توانید به جای سیب زمینی در آش ها و سوپ هایتان عدس بریزید. عدس سرشار از پروتئین و فیبر بوده و سیرکننده است. اگر به انواع عدس ها دسترسی دارید تنوع ایجاد کنید. خوشبختانه این ماده غذایی به خوبی با هویج یا سیب زمینی شیرین همخوانی دارد و شما می توانید سوپ خوشمزه تری داشته باشید.

دانه کینوا

کینوا جزو دانه های قدیمی است که پرورش آن در آمریکای جنوبی به صورت گسترده ای انجام می شود. این دانه منبع پروتئین گیاهی است و گرما و انرژی بدن را حفظ می کند. کینوا همچنین حاوی آهن زیادی می باشد. افرادی که به دانه کینوا دسترسی دارند می توانند پخته شده آن را به سوپ ها و آش ها اضافه کنند و یا اینکه از ابتدا آن را به ترکیب سوپ بریزند تا با دیگر سبزیجات پخته شود. مصرف سوپ حاوی این دانه مغذی شما را ساعات طولانی سیر می کند و انرژی و پروتئین مورد نیاز را به بدنتان می رساند.


خنک  کننده  های سنتی

خنک کننده های سنتی

ضعف نظارت بر دیگ های آش و حلیم

ضعف نظارت بر دیگ های آش و حلیم

توصیه های یک متخصص گوارش در روزه داری

توصیه های یک متخصص گوارش در روزه داری

ماه رمضان؛ آش، حلیم، زولبیا بامیه

ماه رمضان؛ آش، حلیم، زولبیا بامیه


برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «چگونه سوپ و آش ها را سرشار از پروتئین کنیم؟» اینجا کلیک کنید

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( تبیان ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-377999) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
منبع : تبیان