نحوه تهیه پیاز حلقه ای

نحوه تهیه پیاز حلقه ای

پیاز=4 عدد حلقه شده
آرد سفید=به مقدار لازم
تخم مرغ زده شده=2 عدد
شیر=2/1 لیوان
آرد سوخاری=به مقدار لازم
پودر پیاز=1 قاشق چایخوری
پودر سیر=1 قاشق چایخوری
نمك=1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پیاز حلقه ای :

1. پیازهای حلقه شده را ابتدا در ظرفی ریخته روی آن آب بریزید تا كمی خیس بخورد.

2. پیازها را از آب خارج كرده ابتدا در آرد سفید سپس به ترتیب در تخم مرغ،شیر و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.

3. حلقه های پیاز را در روغن فراوان و داغ سرخ كنید.


برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «نحوه تهیه پیاز حلقه ای» اینجا کلیک کنید.


اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( تالاب ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-382861) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
منبع
برچسب ها :
تمامی حقوق این سایت برای
پورتال سیحو | جدیدترین اخبار ایران و جهان
محفوظ میباشد .