دستور تهیه پیاز تنوری (ایتالیا) -آکا

1395/03/12

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

,[categoriy]

دستور تهیه پیاز تنوری (ایتالیا) -آکادستور تهیه پیاز تنوری (ایتالیا) -آکا

آکاایران: دستور تهیه پیاز تنوری (ایتالیا)

آکاایران:  

سر و ته پیاز را بزنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد داغ کنید . پیاز را با پوست 25 دقیقه در فر بگذارید . لیمو را آب بگیرید …

 مواد لازم :

 پیاز                             6 عدد

لیمو                             3 عدد

خردل                           1 قاشق چایخوری

فلفل سبز                     3 عدد

روغن زیتون                   نیم پیمانه 

نمک، فلفل                   به میزان لازم

به گزارش آکاایران: طرز تهیه :

سر و ته پیاز را بزنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد داغ کنید . پیاز را با پوست 25 دقیقه در فر بگذارید . لیمو را آب بگیرید . فلفل سبز را با برش طولی رشته رشته کنید.

 پیاز را از فر بیرون بیاورید ، پوست بگیرید و در بشقاب بچینید . روغن زیتون و آب لیمو و خردل را مخلوط کنید ، کمی نمک و فلفل بزنید و روی پیاز بدهید و بشقاب را با فلفل سبز آرایش کنید .

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

برچسب ها : .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «دستور تهیه پیاز تنوری (ایتالیا) -آکا» اینجا کلیک کنید.


اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-88880) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
منبع
تمامی حقوق این سایت برای
پورتال سیحو | جدیدترین اخبار ایران و جهان
محفوظ میباشد .