طرز تهیه شکوفه یوکفا با مرغ یا بوقلمون ؛ آشپزی ایرانی 1113 -آکا

1395/03/12

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

آکاایران: طرز تهیه شکوفه یوکفا با مرغ یا بوقلمون ؛ آشپزی ایرانی 1113

در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه شکوفه یوکفا با مرغ فراهم شده است؛ همراه با آکا ایران در بخش آشپزی ایرانی برای تهیه شکوفه یوکفا با مرغ

آشپزی ایرانی - مجله اینترنتی آتایران:
,آشپزی،شکوفه یوفکا،شکوفه یوفکا با مرغ،شکوفه یوفکا با بوقلمون،طرز تهیه شکوفه یوفکا،آشپزی ایرانی،آشپزی ایرانی در آکا ایران،آکا ایران،مجله،مجله اینترنتی،آتا،آکا ایران,[categoriy]

طرز تهیه شکوفه یوکفا با مرغ یا بوقلمون ؛ آشپزی ایرانی 1113 -آکاآشپزی،شکوفه یوفکا،شکوفه یوفکا با مرغ،شکوفه یوفکا با بوقلمون،طرز تهیه شکوفه یوفکا،آشپزی ایرانی،آشپزی ایرانی در آتا ایران،مجله اینترنتی آتا ایران،مجله،مجله اینترنتی،آتا،آتا ایران

آکاایران: طرز تهیه شکوفه یوکفا با مرغ یا بوقلمون ؛ آشپزی ایرانی 1113

فر روروشن کنید بیاز رو پوره کنید همراه با گوشت سفید چرخ کرده

به گزارش آکاایران: وکمی نمک خوب میکس کنیدو بخوابونید تو پیرکس که کمی چرب باشه،

بذارید تو فر کمی ابش کشیده شده وروی گوشت سرخ شد بردارید،

به قطعات یک در دونیم سانت برش بدید

وخیار رو حلقه حلقه کنیدو ته خمیر یوفکا بذارید و گوشت بوقلمون رو ایستاده بذارید روش وبا تره ببنید و بذارید توپیرکس در دار وتو فر با درجه ١٩٠درجه بمدت یک ربع تا بیست دقیقه بپزه

روش رو با ریحون وزیتون تزئین کنید

اگر دوست داشتید میتونید توی یوفکا کمی پنیر لیقوان به اندازه گوجه سبز بریزید خوشمزه میشه

توجه خمیر یوفکارو تو هرپیچیدن خوب بپرشونید چون سریع خشک میشه و هرکدوم رو که درست کردید در ظرف در دار بذارید تا خشک نشه.

تره رو یا تو اب جوش یا تو مایکروبذارید تا نرم بشه.

آموزش پخت انواع غذا با آکا -

برچسب ها : .


اشتراک گذاری

گزارش تخلف



برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «طرز تهیه شکوفه یوکفا با مرغ یا بوقلمون ؛ آشپزی ایرانی 1113 -آکا» اینجا کلیک کنید

اشتراک گذاری:
منبع این خبر سایت ( آکا ایران ) است و پورتال سیحو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (sh-88898) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002030405034 پیامک فرمایید
منبع : آکا ایران